Thuiszorg

Veilig en met overzicht zorg kunnen bieden en ontvangen dankzij CESeasy

Veiligheid, Gemak en Overzicht

Met een slim deurslot zoals CESeasy biedt je jezelf of jouw naasten extra veiligheid, gemak en overzicht wanneer er (extra) zorg aan huis nodig is.

Dankzij CESeasy komt er geen sleutelkastje meer aan te pas aan de buitenzijde van uw woning. Dankzij een digitale sleutel die je zelf in beheer hebt, heb je alle controle en overzicht wie er binnen mag komen en zelfs inzichtelijk wie en wanneer diegene het slot heeft geopend. Wat een extra veilig gevoel geeft.

Is er een wisseling in het personeel van de thuis zorg tijdens bijvoorbeeld vakanties, dan kan je gemakkelijk een andere zorgmedewerker een digitale sleutel toesturen en de andere zorgmedewerker (tijdelijk) deactiveren.

De CESeasy is gemakkelijk en snel te installeren aan de deur, zonder dat er  geboord hoeft te worden. Op de meeste deuren in Nederland past de CESeasy met gemak.

Langer in eigen huis wonen

Het is een trend dat je langer in je eigen "thuis" blijft wonen. Maar het kan alsnog zijn dat je op een bepaald moment toch wat hulp en/of zorg aan huis nodig hebt.

Als deze zorg aan huis nodig is, dan moeten de zorgverleners de woning binnen kunnen gaan. Vaak vinden mensen het lastig om een sleutel uit handen te geven aan iemand of zijn ze bang dat deze kwijt raakt. Met CESeasy is dit verleden tijd!

De thuiszorgorganisatie krijgt van de bewoner of een beherend familielid een digitale sleutel en toestemming om deze door te geven aan zorgmedewerkers die aan dit adres de zorg verlenen. De bewoner hoeft zich dan nergens meer om te bekommeren.

De thuiszorgorganisatie kan de digitale sleutel aan de betreffende medewerker geven, zodat deze zelfstandig naar binnen kan komen en de bewoner niet in de benen hoeft te komen om de deur open te doen. Bij geen mogelijkheid van gebruik van de app, door bijvoorbeeld een lege telefoon, kan de deur altijd nog worden geopend door de bewoner met een afstandsbediening of met een fysieke sleutel.

De bewoner en/of een naast familielid behouden de volledige controle en inzicht over de digitale sleutel en kan de sleutel op ieder moment weer intrekken. Daarnaast is in het dashboard precies te zien wie er binnen is geweest en op welke tijdstippen dit was. 

CESeasy


Dé toekomst van thuiskomen!

Wil je weten wat CESeasy voor jou kan betekenen?
Wil je weten wat CESeasy voor jou kan betekenen?