CESeasy smart lock voor bedrijven

Maak van elke ‘gewone’ bestaande of nieuwe deur een intelligente deur met het slimme slot van CESeasy®.

Sleutels zijn vanaf nu overbodig en verleden tijd. Nieuwe medewerker of teamlid? Geen gedoe meer met sleutel bijmaken of cilinders vervangen vanwege een kwijtgeraakte sleutel. Vanaf nu bedient iedereen het slot met een smartphone, afstandsbediening of Keypad reader. Elke medewerker, teamlid of bezoeker kan een (tijdelijke) sleutel krijgen voor het betreden van het pand.

Ontdek het zelf!

CESeasy® werkt op vrijwel alle deuren en voor de montage is geen bouwkundige aanpassing van de deur of deurkozijn nodig. Het slimme slot bedient u draadloos, via de eenvoudig te bedienen CESeasy app op uw smartphone, of met bijhorende afstandsbediening of Keypad reader. De CESeasy is meer dan alleen maar een slot. Het is een compleet nieuwe manier van deuren te openen en te sluiten. U beheert zelf de complete toegang tot uw pand! 

Veilig en slim toegang tot het kantoor

De CESeasy® smart lock is een sterk en veilig slim slot. Onze cilinder is gekeurd met het SKG*** keurmerk. Dit is het veiligste certificaat die uitgegeven wordt voor cilinders.

U beheert zelf de digitale sleutels, hierdoor bepaalt u zelf wie er waar binnen kan komen. Daarnaast kunt u permanente sleutels uitgeven voor bijvoorbeeld vaste medewerkers, uiteraard ook altijd weer in te trekken indien gewenst, maar u kunt ook een eenmalige sleutel uitgeven voor bijvoorbeeld een pand die in verbouwing is. De mensen die daar aan het werk zijn kunnen een sleutel krijgen tot een bepaalde datum wanneer het opgeleverd moet zijn. Na het vervallen van de datum hebben zij geen toegang meer tot het slot. Hierdoor blijft u altijd in controle over de toegang van uw gebouw.


Gebruiksgemak en comfort

Dankzij het speciale CESeasy® platform beheert u eenvoudig en snel de toegang tot uw pand, bedrijf of tot het huis waar zorg verleend moet worden. Met het CESeasy® platform kunt u alles regelen, van het toevoegen van contacten tot het inzien van het logboek van het slot. Op deze manier heeft u alles overzichtelijk in één omgeving.  

De CESeasy smart lock is geschikt voor vrijwel elke deur. Elke smartphone of tablet die geschikt is voor de app kan worden gebruikt om deuren op een veilige en easy manier te openen of ontgrendel en vergrendel de deur met de afstandsbediening of Keypad reader.

 Sleutelbeheer gaat veilig en snel in de CESeasy cloud, vanachter uw computer, tablet of smartphone. Via het CESeasy platform heeft u het beheer en overzicht in één. 

Wil je weten wat CESeasy voor jou kan betekenen?
Wil je weten wat CESeasy voor jou kan betekenen?