Wie zijn wij?

CES is een van de meest toonaangevende producenten van sluitsystemen en elektronische toegangscontrolesystemen. Als bedrijf met een lange geschiedenis willen wij ook de komende generaties hoogwaardige en innovatieve sluitsystemen blijven bieden die mensen en de zaken die voor hen belangrijk zijn betrouwbaar en comfortabel beschermen. 

Gemak staat voorop

Ontdek het gemak van onze CESeasy! Met één druk op de knop gaat de deur voor jou open, zowel op de app als op de afstandsbediening. Al onze accessoires zijn gemaakt om het jou zo gemakkelijk en comfortabel mogelijk te maken in je eigen huis. Met ons platform kun je tevens een logboek zien wie er in en uit huis gegaan is. Op deze manier heb jij volledig inzicht in de toegang van jouw woning. 
Ook de montage is gemakkelijk uit te voeren. Onze CESeasy past op bijna elke voordeur! Mocht je er niet uit komen, is er altijd een mogelijkheid tot het laten installeren van de CESeasy door één van onze vakkundige installatiepartners. 


Veiligheid boven alles

Veiligheid staat bij CES hoog in het vaandel. Onze motorcilinder heeft een SKG*** cilinder, wat betekent dat dit het hoogste keurmerk in inbraakpreventie is.
Jouw huis moet natuurlijk dé plek zijn waar jij je veilig voelt. Daarom hebben wij de veiligste cilinder voor jou alvast gemonteerd op de CESeasy. De montage van onze CESeasy is zeer eenvoudig en past op bijna alle standaard deuren! 
Motorcilinder
De CESeasy® smart lock is de meest veilige en gebruiksvriendelijke elektronische motorcilinder voor jouw deur. De smart lock wordt gevoed door batterijen en wordt bediend door middel van een smart device, zoals een mobiele telefoon of een tablet. Download de gratis CESeasy app en bedien je smart lock op een eenvoudige manier, door met slechts één druk op de knop kan je de deur ontgrendelen en weer vergrendelen. Inloggen op het CESeasy platform geeft je controle over het sleutel beheer van de betreffende deur(en). Zo kan je digitale sleutels als tijdelijk of permanent uitgeven aan degene die jij toegang tot jouw huis, ruimte of kantoor wilt geven en kan je ze net zo gemakkelijk weer intrekken. Toepassingsmogelijkheden: Zorginstellingen Kantoren en kantoorcomplexen Vakantiewoningen Studentencomplexen/ -huizen Huishoudens Let op: Afwijkende cilindermaten zijn beschikbaar, echter is de levertijd hiervan wel langer. Voor meer informatie neem contact met ons op!
Keypad reader
Met de CESeasy keypad reader kunt u eenvoudig uw kantoor, huis of pand binnen komen, zonder dat hier een sleutel of mobiele telefoon aan te pas hoeft te komen. De CESeasy keypad reader wordt bediend door een pincode naar keuze via het CESeasy platform of met de CESeasy keyfob.De Keypad reader kan bevestigd worden naast de deur.De CESeasy Keypad reader kan alleen gebruikt worden in combinatie met de producten van CESeasy.  Wat ontvang je bij jouw keypad reader? Voedingsadapter 2 bevestigingsschroeven LET OP: Tijdelijk niet leverbaar tot Maart 2024. Excuses voor het ongemak. 
Tip!
Afstandsbediening
De CESeasy afstandsbediening is een echte aanvulling op de CESeasy smart lock of deurcontroller. Naast dat de smart lock geopend kan worden doormiddel van een smartphone, kan deze ook eenvoudig en vanaf afstand geopend worden met de CESeasy afstandsbediening.De afstandsbediening is klein en compact en ontworpen in een simpel maar effectief design. De compacte afstandsbediening heeft drie verschillende knoppen, welke ieder een eigen functie hebben. De knoppen kunnen naar eigen wens geprogrammeerd worden in het CESeasy platform.De afstandsbediening heeft een groter bereik dan je mobiele telefoon. Zo kan je vanuit de auto of je plek de deur openen.De CESeasy afstandsbediening kan alleen gebruikt worden in combinatie met de producten van CESeasy.
Wil je weten wat CESeasy voor jou kan betekenen?
Wil je weten wat CESeasy voor jou kan betekenen?