Bedrijven

CESeasy het veiligste digitale toegangssysteem voor bedrijven

Veiligheid, Gemak en Duurzaam

Veilig en zonder sleutel toegang tot het kantoor of pand, wie wil dat nu niet? Met CESeasy is dat mogelijk! 


Bepaal zelf wie er toegang heeft tot jouw bedrijf of pand. Door middel van de app heb je de mogelijkheid om onbeperkt digitale sleutels uit te delen aan bijvoorbeeld familie of vrienden. Digitale sleutels kunnen als tijdelijk of permanent worden geïnstalleerd op een smartphone of tablet en kan op ieder moment worden ingetrokken.


Met één druk op je smartphone of tablet, jouw deur veilig en snel ontgrendelt. Wel zo handig als je de handen vol hebt met je laptoptas, lunch en sleutels.

Veilig en slim toegang tot je kantoor

Veiligheid staat bij CESeasy hoog in het vaandel. Bij de ontwikkeling van de smartlock was veiligheid dan ook een belangrijk uitgangspunt. CESeasy is door het SKG beoordeeld met de hoogste classificatie van maar liefst 3 sterren. Dit keurmerk geeft aan dat het slot bestand is tegen de meest actuele inbraakmethodes en dus "extra zwaar inbraak werend" is.


Aan veiligheid is ook gedacht in het design van CESeasy. Aan de buitenkant van de deur lijkt het een normaal slot, het motorgedeelte van de CESeasy bevindt zich aan de binnenzijde van de deur, waardoor deze dus van buiten niet zichtbaar is. Daarnaast heeft het slot geen lampjes of knopjes die onnodig aandacht trekken. Bovendien kan de deur ook altijd nog geopend worden met een fysieke sleutel.

CESeasy


Dé toekomst van thuiskomen!

Wil je weten wat CESeasy voor jou kan betekenen?
Wil je weten wat CESeasy voor jou kan betekenen?