Recreatiewoning

Veilig en Easy jouw recreatiewoning verhuren dankzij de CESeasy

Veilig, Eenvoudig en Comfort

Gastvrijheid staat voorop bij het verhuren van je accommodatie. En hoe kun je dat nou beter bieden dan met het gebruik van een CESeasy motorcilinder in combinatie met een keypad reader

Dankzij de toepassing van een CESeasy elektronisch slot aan de deur van jouw vakantiewoning biedt jij als beheerder volledige flexibiliteit en veiligheid aan jouw gasten en voor jezelf als beheerder.

Op deze manier kan je zelf bepalen of je je gasten persoonlijk ontvangt of dat je de CESeasy gebruikt om de gasten de deur zelf te laten ontgrendelen door ze een toegangscode op afstand toe te zenden via de speciale CESeasy app.

Toegang voor de mooiste dagen van het jaar

De gast ontvangt een e-mail van de verhuurder met een link  naar zijn digitale sleutel. Nadat de gast de gratis CESeasy app op zijn smartphone heeft geïnstalleerd kan hij de sleutel gebruiken.

Aan het begin van de vakantie wordt de digitale sleutel geactiveerd en wanneer men de vakantiewoning weer verlaat om naar huis te vertrekken dan wordt deze automatisch weer gedeactiveerd. Hoe Easy?

Heeft de gast nou geen smartphone of ander smart apparaat? Dan is het gebruik van een Keypad reader ook zeker een aanrader. Doormiddel van de keypad reader kan de gast naar binnen doormiddel van een specifieke toegangscode voor de gast op dat moment. 

Dit alles kan ingeregeld worden door de beheerder in het CESeasy platform.

CESeasy


Dé toekomst van thuiskomen!

Wil je weten wat CESeasy voor jou kan betekenen?
Wil je weten wat CESeasy voor jou kan betekenen?